| ![]() |
|
| آخرين ارسالات تالار |
|
|||||||
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
|
|
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
سپاسها: 2,079
در 822 پست 1,557 بار سپاسگزاری شده است
|
با سلام تاپیک قبلی به علت بالا بودن صفحات قفل و این تاپیک برای ادامه درخواست ها باز شد. قبل از درخواست آهنگ ایرانی به نکات زیر توجه کنید. 1- هر کاربر می تواند روزی یک آهنگ درخواست دهد. 2- نوشتن اسم خواننده و آهنگ در مرحله اول الزامی است در صورتی که اسم آهنگ را فراموش کرده بودید می توانید با گذاشتن تکه کاملی از متن آهنگ و یک راهنمایی خوب درخواست آهنگ کنید. 3- درخواست اهنگ خود را با فونت کوچک و فارسی بنوسید. با تشکر
|
|
|
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2009
سپاسها: 222
در 104 پست 212 بار سپاسگزاری شده است
|
سلام دوستان من یه ترانه احتیاج دارم هرکی بتونه برام گیر بیاره ممنون میشم
متن ترانه هم اینه ولی نمیدونم از کیه هر کس به طريقي دل ما ميشکند بيگانه جدا دوست جدا ميشکند بيگانه گر ميشکند حرفي نيست از دوست بپورسيد که چرا مي شکند گل هميشه نازم نبودي چاره سازم نکردي مهربوني به قلب پر نيازم آخه اين اسمش وفا نيست راه و رسم عاشقا نيست وقتي که دلم گرفته دل شکستن که روا نيست تويي که بر سر من عشقتو منت ميزاري رنجي که به من ميدي پاي محبت ميزاري تويي که با همه مهري که ميگي به من داري پس چرا سوخت دلمو به پاي عادت ميزاري محتاج محبتم خدايا مددي مددي شايد که خدا بگيره دست پر نيازم شايد که خدا بتونه باشه چاره سازم . . تويي که بر سر من عشقتو منت ميزاري رنجي که به من ميدي پاي محبت ميزاري تويي که با همه مهري که ميگي به من داري پس چرا سوخت دلمو به پاي عادت ميزاري . محتاج محبتم خدايا مددي مددي شايد که خدا بگيره دست پر نيازم شايد که خدا بتونه باشه چاره سازم
|
| 5 کاربر از akh2010 بخاطر ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند: |
|
|
#3 | |
![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2010
سپاسها: 11
در 7 پست 29 بار سپاسگزاری شده است
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
سپاسها: 128
در 37 پست 60 بار سپاسگزاری شده است
|
آهنگ جزیره سیاوش قمیشی را می خواستم هر کی داره بزاره تو سایت دانلود کنیم
لطفا لینک مستقیم باشه |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2009
|
نقل قول:
ولی متاسفانه هاست خودم جا نداشت وگرنه اونجا برات آپ میکردم فعلا رو رپیدشیر داشته باش تا بعد برات به صورت مستقیم هم میزارم http://rapidshare.com/files/348167494/jazire.MP3.html
|
|
|
|
#6 |
|
اینم لینک مستقیم از سرور خودم
http://www.ir-hydro.ir/jazire.MP3
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|